Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Effektivt og grundigt malerfirma i Jylland, herunder Århus, Randers, Vejle og Grenå

Få en effektiv og grundig maler ved hånden med Antropik malerfirma. Vi leverer en veludført og omfattende malerservice. Her er et malerfirma til små og mellemstore malerprojekter i store dele af Jylland, og vi har mange færdiggjorte projekter og tilfredse kunder på vores malerfirma visitkort.
malerfirma

Malerfirma med farverig pensel

Nye opgaver er altid velkomne i vores malerfirma. Vi tager imod en udfordring og går til opgaven med løftet pensel og innovative farvestrøg alt efter kundens ønske og behov.
Vores maleropgaver er alsidige, og vi maler både for private og erhverv. Derfor er hver opgave noget særligt og en ny situation, vi tilgår med professionalisme og kompetence. Vi ved, hvad der rør sig, og hvordan vi som malerfirma kommer i hus med det bedste resultat til dig.

Attraktivt malerfirma på flere måder

Som malerfirma er vi attraktive for både privat, industri og erhverv. Vi kan levere en malerservice til en attraktiv pris, fordi vi samtidig kan levere servicen på rekordtid, uden der er gået på kompromis med grundighed og kvalitet.
Antropik er et polsk byggefirma med medarbejdere, der er specialiserede i malerfaget. Vores medarbejdere er kendte for deres effektivitet og grundighed, og det garanterer, at dit malerprojekt er i gode hænder.
Et attraktivt malerfirma skal være gode samarbejdspartnere, både når det gælder samarbejdet med kunden samt andre leverandører i projektet. Vi gør en dyd ud af at samarbejde godt og professionelt med alle. Vi er et malerfirma, der passer ind i enhver projektkonstruktion.

Malerfirma til projekter i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå

Som midtjysk malerfirma har vi kunder i det meste af Midt- og Østjylland og herunder især i byerne Aarhus, Randers, Grenå samt ned til Vejle i Syddanmark. Har du brug for et imødekommende og kvalificeret malerfirma, hører vi gerne fra dig.