Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Om os

Vi er et polsk byggefirma der primært opererer i Danmark. Virksomheden blev etableret i 2004 og har siden da udført vellykket arbejde i beboelse, industri og service for enkelte kunder og virksomheder.
Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.
Alt dette udmønter sig i professionalisme og den højeste kvalitet af vores ydelser.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af mellemstore og små byggeprojekter, modernisering af bygninger, erhvervsbygninger og boliger, og vil være glade for at tage samarbejdet om store projekter.

Vi tilbyder opførelse af strukturer og bygninger fra jordarbejder til nøglefærdig tilstand. Vi bygger enfamilie- og flerefamiliehuse i rå tilstand eller med indretning til meget attraktive priser og korte leveringstider. Generelle reparationer og renoveringer af stalde, brolægning, tagdækning, havearbejde, udførelse af stråtage med mere.

Ud over byggevirksomhed rekrutterer vi og leaser kvalificerede medarbejdere til virksomheder og institutioner i byggebranchen.
Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder: Anlægsgartner » Brolægger » Byggefirma » Entreprenør » Malerfirma » Murerfirma » Udlejning af folk »