Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Solid brolægger med erfaring i både Århus, Randers, Vejle og Grenå

En brolægger skal være erfaren og have en bred viden indenfor sit felt. En brolægger fra Antropik har netop dette. Vores brolæggere har udført arbejde relateret til faget brolægger siden 2004 i private hjem og erhverv, og vi er kendte for at være solide i vores arbejde og aflevere et tilfredsfuldt resultat til tiden. En brolægger fra Antropik er, en man kan regne med.

brolaegger

Brolægger til omfattende projekter

Vi er et stærkt team i vores brolægger afdeling, og vi udfører mange forskellige opgaver på en almindelig arbejdsdag. Vores kunder anerkender os som en solid og velorganiseret virksomhed, og det kommer til udtryk, når vi står klar med det færdige resultat, der altid lever op til vores fælles forventninger.
Som brolægger udfører vi opgaver som:
• Indkørsler
• Terrasser
• Parkeringspladser
• Fortove
• Samt andre opgaver for en brolægger

Vores arbejde er alsidigt, og det er sådan, vi kan lide det. Tag fat i din brolægger hos Antropik, næste gang du står med en udfordring. Vi garanterer dig, at du bliver tilfreds med resultatet. En brolægger fra vores virksomhed rådgiver og vejleder dig til den ideelle løsning, når det kommer til valg af materialer og formål med mere for netop dit projekt.

Professionel brolægger i Jylland

Med størstedelen af vores kunder bosiddende i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå er vi naturligvis ofte at se på vejene i det syd- midt- og østjyske. Her kan du få kvalificeret arbejdskraft fra en kompetent brolægger, og vi glæder os til at tage imod din opgave. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad en brolægger fra Antropik kan gøre for dig.