Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Velorganiseret anlægsgartner i Jylland, herunder Århus, Randers, Vejle og Grenå

Skal haven stråle af farver, der byder velkommen til gæster og erhvervspartnere? Få hjælp af en professionel anlægsgartner, der er kendt for at være velorganiseret og har mere end 10 års erfaring samt grønne og kreative fingre.

Anlægsgartner Antropik har mange tilfredse kunder i store dele af Jylland, der især tæller Aarhus, Randers, Vejle og Grenaa, og teamet, hvor hver og en er kvalificeret anlægsgartner, er klar til at hjælpe dig med dit næste grønne projekt, uanset om det er i virksomhedsøjemed eller i en privat have.
anlaegsgartner

Anlægsgartner til landskabspleje

Landskabspleje er et vidt begreb, og hos os dækker det også over mange ydelser og kompetencer. Lad din anlægsgartner hjælpe med oprydning eller vedligeholdelse af private grunde, golfbaner, stutterier, og hvor du ellers kan øjne muligheden for en professionel anlægsgartner. Vi er klar med det samme.

Din anlægsgartner bidrager til landbruget

Har du en gård, er Antropik anlægsgartner klar til at assistere dig i bedriften. Vi træder til, når du har brug for en ekstra hånd til:
• Høst
• Lastning
• Håndtering af maskiner
• Samt andet arbejde for en anlægsgartner

Desuden har vi under paraplyen som anlægsgartner stor erfaring, når det kommer til reparation samt renovering af konstruktioner i stutterier, og vi ordner stalde, arenaer, hegn og meget andet. Vores alsidige arbejde udspringer fra ideen om, at en anlægsgartner har mange strenge at spille på, og vi modtager alsidige opgaver med stor glæde og motivation.

Anlægsgartner med polske rødder

Antropik er et polsk byggefirma, som ejes og drives af Boguslaw Antropik. Vi har siden 2004 primært ydet vores service som anlægsgartner i Danmark. Vi tager hånd om alle opgaver fra små til omfattende projekter, og vi samarbejder gerne med andre i branchen, der kan bruge hjælp fra en professionel anlægsgartner.