Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Kom til Antropik for udlejning af folk til byggeri | Århus, Randers, Vejle og Grenå

Udlejning af folk er en af Antropiks mange funktioner, og vi har udelukkende kvalificeret arbejdskraft. Antropik er etableret i 2004, og siden har vi specialiseret os i udlejning af folk til byggebranchen. Vi rekrutterer og leaser dygtige medarbejdere til virksomheder og institutioner i hele byggebranchen.
udlejning-af-folk

Udlejning af folk, der arbejder med passion

De rekrutterede medarbejdere hos Antropik er alle passionerede i deres arbejde og tilgår enhver opgave med motivation. Vi er et polsk byggefirma og har i mere end 10 år beskæftiget os med udlejning af folk til små, mellem og store byggeprojekter. Det er vores erfaring, at udlejning folk til byggebranchen er en eftertragtet service, og vores medarbejdere er stolte af at kunne levere deres bedste, når der er brug for ekstra hænder.

Løft opgaven via udlejning af folk

Med hjælp fra Antropik kan du løfte opgaver, som du ellers ikke ville have kapacitet til. Udlejning af folk er altså en oplagt mulighed, når man står og mangler ekstra arbejdskraft i byggeriet. Med Antropik ved hånden er du sikker på, at de folk, du lejer, er stabile, loyale og effektive. Udlejning af folk gælder alle opgaver som eksempelvis:
• Modernisering
• Renovering
• Reparationer
• Anlægsgartneri
• Landbrugsarbejde
• Samt andre sammenhænge hvor udlejning af folk er nyttigt i byggebranchen

Udlejning af folk i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå

Antropik har udlejning af folk i og omkring Aarhus, Randers, Vejle og Grenå. Mangler du arbejdskraft i et af disse områder, er vi din sikre vej til et godt arbejde leveret af dygtige hænder. Lad Antropik stå for udlejning af folk, og fokusér blot på, hvilke opgaver du ønsker løst af vores medarbejdere. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller er interesseret i udlejning af folk til en specifik opgave.