Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Murerfirma bag omfattende byggeprojekter i både Århus, Randers, Vejle og Grenå

Antropik murerfirma har efterhånden en lang række byggeprojekter i historien. Siden 2004 har vi været et aktivt murerfirma i det jyske, og vi klarer mangeartede opgaver i mere eller mindre omfattende byggeprojekter. Vi er dit murerfirmer til små og mellemstore byggeprojekter.
Tilfredse kunder er et kvalitetsstempel, vi bruger i vores murerfirma. Vi leverer kvalitet, et solidt håndværk og effektivitet til tiden og til kundens ønske.
murerfirma

Murerfirma med stor erfaring

Mere end 10 år i branchen har gjort os til et erfarent murerfirma, med alsidige opgaveløsninger på hånden. Vi er kendt og anerkendt som en solid og velorganiseret virksomhed, og det omdømme har vi i sinde at leve op til i enhver situation.
Medarbejderne i vores murerfirma er kvalificerede og går til opgaverne med stor motivation. Vi er et polsk byggefirma, hvor ihærdighed, kundeservice og omfattende grundighed er vores arbejdsværdier. Som murerfirma vejleder og rådgiver vi dig til den ideelle løsning i den enkelte situation, og vores murerfirma står altid inde, for det håndværk vi leverer og har leveret siden 2004.

En samarbejdspartner i byggebranchen

Vores murerfirma er opsat på altid at være en god samarbejdspartner, både når det gælder dialogen og samarbejdet med kunden, men i lige så grad når det gælder andre leverandører og håndværkere i byggeprojektet. Vi tager gerne entreprisen på små og mellemstore opgaver som murerfirma, og i større projekter er vi en attraktiv samarbejdspartner.
Vi er dit murerfirma til små og mellemstore byggeprojekter indenfor modernisering og renovering af bygninger, og vi tager hånd om hele processen.

Antropik murerfirma i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå

Har du en opgave for en kompetent og erfaren murer i Aarhus, Randers, Vejle eller Grenå, er du velkommen hos vores murerfirma. Vi samler det nødvendige team af kvalificerede murer, der kan løfte opgaven for dig.