Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Velorganiseret entreprenør til byggeprojekt – Vi hjælper i Århus, Randers, Vejle og Grenå

Antropik entreprenør er en kompetent og professionel samarbejdspartner til dit byggeprojekt. Som entreprenør tager vi hånd om hele byggeprojektet og fører det succesfuldt i mål til aftalt tid. Med os som entreprenør, kan du være sikker på at få en personlig rådgivning og vejledning uanset byggeprojektets størrelse. Vi samarbejder også gerne med andre leverandører i branchen og har overblikket i processen som ansvarlig entreprenør.
entreprenoer

Entreprenør til små og mellemstore projekter

Vi forstår bygge- og anlægsarbejder og har en bred og mangeårig viden og erfaring på området. Som selvstændig entreprenør varetager vi både små og mellemstore byggeprojekter. På større projekter tager vi gerne del i entreprisen og får byggeprojektet til at køre på skinner fra start til slut. Vi er din entreprenør, uanset om det er til privat eller erhverv, du står med en opgave til os.

Siden 2004 har vi ageret entreprenør på mange forskellige byggeprojekter, og vores kunder vender tilfredse tilbage. Vi er anerkendte på markedet som en solid og velorganiseret entreprenør. Vores medarbejdere har stor erfaring og er kvalificerede til deres arbejdsområder. Antropik er et polsk byggefirma med udelukkende den bedste arbejdskraft, og vi har det bedste overblik i enhver opgave for en entreprenør.

Innovativ og grundig entreprenør

Nye udfordringer er altid velkomne hos os. Som entreprenør går vi til nye opgaver med en innovativ tilgang, og vi har sans for detaljen samt det samlede resultat.
Hav os med på opgaver som byggearbejde, have- og landbrugsarbejde i beboelse og industri. Vi servicerer både private og erhverv og har derfor kendskab til mange alsidige opgaver, hvor en entreprenør skal kunne nytænke.

Jysk entreprenør i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå

Den jyske arbejdsmentalitet er godt indarbejdet hos Antropik entreprenør. Når du samarbejder med en entreprenør fra vores byggefirma, er du sikker på, at arbejdet bliver leveret samt at en aftale er en aftale. Vores kunder befinder sig primært i Aarhus, Randers, Vejle og Grenå, og du er meget velkommen til at kontakte os, næste gang du har brug for en entreprenør.