Har du spørgsmål? Ring eller skriv til os: Tlf: +45 91 61 63 72, mail: mail@antro.dk

Professionalisme og top kvalitet

Vores visitkort er snesevis af vores færdiggjorte projekter og mange
tilfredse kunder, med hvem vi har et nært samarbejde i mange år.

Vi tilbyder omfattende gennemførelse af byggeprojekter

Gennem årene er vi blevet kendt som en solid, velorganiseret virksomhed
med den nødvendige erfaring og kvalificeret personale.

Kvalificeret byggefirma til omfattende byggeprojekter i og omkring Århus, Randers, Vejle og Grenå

Mange færdiggjorte projekter og tilfredse kunder fylder efterhånden referencebogen hos Antropik. Vi er et byggefirma med mere end 10 års erfaring, og vi har et kvalificeret mandskab til mangeartede byggeprojekter. Her er et byggefirma anerkendt for sit solide og velorganiserede arbejde.
byggefirma

Byggefirma til alle opgaver

Som byggefirma står vi bag en lang række små og mellemstore byggeprojekter herunder modernisering samt renovering af bygninger. Vores byggefirma arbejder gerne sammen med andre i byggebranchen, og vi tager hånd om hele processen fra jordarbejder til færdigindrettede huse.
Antropik er et polsk byggefirma med dygtige, kvalificerede medarbejdere, der lægger alle sine kræfter og koncentration i byggeprojektet. Vi beskæftiger os både med beboelse, industri og service for private og erhvervskunder. Desuden rekrutterer og leaser vi medarbejdere til andre arbejdsgivere i faget, som har brug for en ekstra hånd i deres byggefirma.

Byggefirma med korte leveringstider

En aftale er en aftale i vores byggefirma, og vi leverer vores del af opgaven til tiden. Grundet vores mangeårige og brede erfaring er vi super effektive og arbejder med korte leveringstider, så vores arbejde ikke bremser for eventuelle andre leverandører i byggeprojektet.
De korte leveringstider betyder også, at vi kan holde priserne på et attraktivt niveau, fordi der ikke går urimeligt mange timer til byggeprojektet med håndværkere fra vores byggefirma.

Byggefirma til kunder i Aarhus, Randers, Grenå og Vejle

Antropik byggefirma har adresse i det midtjyske, hvorfra vi kører ud til vores kunder i Aarhus Randers, Grenå og Vejle. Har du brug for et kompetent og professionelt byggefirma i disse områder, hører vi gerne fra dig og giver dig et uforpligtende tilbud, som kan matche selv det bedste byggefirma på pris og levering.